FAQ

OM VORES LYS

Hvordan brænder jeg mit lys korrekt?
Vi har lagt meget arbejde i at finde den rigtige kombination af glas, væge, voks og duft til hvert enkelt lys. Brænder du lyset korrekt, så kan det holde i mange timer uden at danne tunneler ned gennem voksen eller blive så varmt, at det brænder duftolierne af. Vi anbefaler, at du altid klipper vægen til, så den er 0,5 cm lang, og at du altid lader lyset brænde, til det smeltede voks når glassets sider. Dermed brænder lyset altid lige ned uden at sode. Lyset skal altid brænde på en fast platform og ude af rækkevide for børn og dyr.

 

Hvor meget dufter lysene?
Vores duftlys har en mild duft, da det er produceret specifikt til at kunne brænde i længere tid ad gangen. Mange duftlys har en stærk duft, som gør at mange kun kan holde ud at have det tændt kort tid ad gangen. Dermed når voksen sjældent ud til kanten af glasset, og man danner en tunnel ned gennem voksen og ødelægger lyset. Med et lys fra Copenhagen Candle Lab kan du have lyset brændende hele aftenen og have den milde duft fylde rummet, uden det bliver for meget.

 

Hvorfor sojavoks?
Der er mange grunde til, at vi arbejder med sojavoks. Sojavoks brænder mere rent og i længere tid end almindelige stearin- og parrafinlys, det et 100% CO2-neutralt produkt, GMO-frit og så er det det en bionedbrydelig og vedvarende ressource. Men mest af alt, så er det en voks, der passer perfekt til vores parfumeolier og essentielle olier.

 

Hvordan genbruger jeg glasset?
Sojovoks har en lav smeltetemperatur, så du kan let vaske voksen af med varmt vand. Du kan eksempelvis genbruge glasset som opbevaring til makeup-pensler, blyanter eller som små urtepotteskjulere.

 

ORDRER OG CARE

Kan jeg sende et lys som gave?
Det kan du tro. Alle vores lys er håndlavede og kommer i en fin, håndstemplet gavepose i naturfarvet bomuld. Vi har sammensat nogle gavesæt på siden, og hvis du vil sende gaven direkte til den, der skal modtage den, så kan vi skrive et kort på max 30 ord og lægge sammen med gaven.

 

Sender I internationalt?
I øjeblikket sender vi kun til addresser i Danmark. Vi er i fuld gang med at undersøge mulighederne for at sende internationalt, så hold et vågent øje med siden her, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på denne side.

 

Hvornår modtager jeg min ordre?
Langt de fleste gange går der 1-2 dage, før du har din ordre hos dig. Vi sender med DAO Pakkeshop og Post Danmark.

 

Hvad kommer der i pakken?
Alle vores lys er pakket pænt ind i en fin håndstemplet gavepose i naturfarvet bomuld. Vi vedlægger også 1-2 prøver på nogle af vores andre dufte. Hvis der er en specific duft, du gerne vil prøve, så nævn det i kommentarfeltet på betalingssiden.

 

Tilbyder I engross?
Det gør vi. Kig forbi vores forhandler-side for at fortsætte dialogen herom.

 

Hvis jeg ikke er tilfreds med min ordre?
Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, så kontakt os på hello@copenhagencandlelab.dk. Returforsendendelser betales af køber. Se handelsbetingelser for nærmere beskrivelse.